En fantastisk kjol och drömmar om latte

Torsdag, sitter just nu i soffan och dricker lite kaffe och funderar över varför mina Liljor jag fick av Måns i måndags inte blommar än, eller aah, det är en blomma av alla tjugo som blommar är inte det väldigt knepigt?

Aja, hej på er hoppas allt är bra med er. Blev inget bloggande igår då jag åkte till Orust på morgonen för att jobba. Klocka ringde vid fem och då var jag inte på hugget för att ta frukost bilder eller ens ta upp datorn överhuvudtaget. Efter ett par timmar med jobb åkte vi hem till mina föräldrar och åt middag. Det blev grillade laxkotletter med sallad, typ de godaste jag har ätit på as länge!!! Vi var hemma vid nio tiden och jag somnade typ direkt.

Idag har jag inga planer alls, ska gå och lämna ett brev på posten och förhoppningsvis hämta upp min nya heeeelt fantastiska kjol jag har beställt. Ska be Måns ta lite outfits foton på mig så ni kan få se den.

(bild ifrån förra sommaren då jag om mamma åkte ner till Malmö för en shopping weekend. Den latten på ett mysigt cafe var helt perfekt)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *