I väntans tider

Hej på er! Hoppas ni har haft en super bra helg, de har jag. I fredags var min kära Linette här på besök vi satte oss i innegården och bara pratade med en kopp te, sååå mysigt verkligen. Har inte träffat henne sen Håkan och nu ska hon dessutom lämna mig och flytta till Jönköping för lite studier. I’m gonna miss her.

Vid fem tiden kom Måns hem och vi gjorde iordning lite middag ihop, spagetti med köttfärsås stod det på menyn. Jag älskar ju att laga mat. Efter en mysig fredagsmiddag kom pappa, mamma och Pepe på besök. Dom hjälpte oss att sätta upp en dimmer och så satt vi en stund prata med lite fika. Dom åkte hem vid nio tiden ungefär.

Runt midnatt knacka de på dörren och då var de Måns bröder som kom. Dom hade bestämt sen innan att dom skulle komma förbi och så skulle dom alla åka en sväng till Liseberg med dom yngsta syskonen. Vi hade lånat gäst lägenheten som finns här i huset samt bäddat i vardagsrummet. Efter en lång o rolig dag och kväll gick vi och la oss.

Lördagsmorgonen var jag uppe med tuppen tvätt stod de på schemat. Denna gången var det EXTREMT mycket tvätt och jag fick använda mig utav alla maskinerna jag hade tillgång till. Vid 12 åkte jag hem till mamma och pappa på Orust för att spendera helgen med dom och lite fest.

Söndagen blev de en mysig frukostmorgon hos mamma och pappa, sen vidare mot Göteborg då jag och måns åkte in en sväng till Ikea på kvällen, köpte lite stolsdynor och annat smått och gott. Efter en mysig söndagsmiddag blev det bullbak och mys framför Johan falk. En perfekt helg.

Nu sitter jag i vardagsrummet och väntar på DHL som ska leverera våran soffa idag. Har varit sånna problem med denna leveransen att jag mår dåligt bara när jag tänker på hur de har varit. Våran soffa som vi beställde i början av juni skulle komma senast förre måndagen, asså för en vecka sen. När man då ringer och frågar varför den inte ens har skickats från Helsingborg än så får man definitivt inget svar av varken DHL eller Chilli. Rent ut sagt känner både jag och måns oss lurade av Chilli då det var viktigt för oss att den skulle komma SENAST måndagen den 14, detta nämnde vi även till försäljaren när vi beställde soffan och hon lovade att soffa skulle komma v.33 på Onsdagen hem till mamma och pappa på Orust, och senast hem till mig och Måns måndagen v.34. Jag menar, om man inte är säker som försäljare på att en leverans kan komma den tid och dag köparen vill att den ska komma så lovar man ju inte att den ska komma då, eller? Hur svårt kan de vara.  Om jag ska vara helt ärlig så är jag inte ens säker att den kommer idag heller, trots att dom nu försäkrar att den ska komma. Tänker ju aldrig mer handla från Chilli iallafall.

Kolla in min ur fina Hortensia jag har i vårt vardagsrum. Fullkomligt ÄLSKAR den. Min kruka har jag köpt på Lagerhaus och tyvärr inte heller ett toppen köp, den läcker och är tvungen att ha en talrik under för att de inte ska rinna vatten ner på vårt fina golv.

 

 

Taggar
Diskutera

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *