En bra morgon med doftriket

Hej på er, hur mår ni? Jag mår bra. Har precis slängt i mig lite frukost här hemma efter en härlig springtur för att hämta ut ett packet.  Det är alltid lika spännande varje gång när man får ett sms och man har ingen aning vad det är för något man ska få eller ha beställt. Denna gången hade jag helt glömt bort att det var min favvo ljus från Doftriket.

Jag älskar ljus och speciellt doftljus som har en fresh doft som inte är för stark. Detta ljuset kommer ifrån Woodwick och har doften ”linen”. Passar perfekt i mitt sovrumsfönster tycker jag.

Doft ljus nummer två är ifrån Yankee Candle med doften ”costal living” detta är oxå en fresh doft som inte heller luktar så starkt jag tycker att den luktar lite hav och typ sommar. Denna tänkte jag ha i vardagsrummet.  

(Inlägget är i ett samarbete med doftriket.se)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *