Vi är nu sambos

Godmorgon på er från min nya lägenhet. Hoppas allt är bra med er mina fina läsare.

Vi har nu flyttat in i våran lilla perfekta två i Göteborg, jag och Måns. Flyttlasset gick i lördags och vi har nu packat upp allt. Det ända som egentligen fattas är ju då våran soffa, men förhoppningsvis kommer den antingen idag eller imorgon.

Idag var jag uppe med tuppen. Vaknade smått när Måns gick upp vid fem tiden för att sticka till jobbet och efter de hade jag svårt att somna om. Klockan åtta stod tekniken och knacka utanför våran dörr. Vi har ju haft problem med både Tv och wi-fi nu under dom första dagarna och det visade sig att det bara var att byta en liten kabel och wips så hade vi tillgång till de. Så smidigt verkligen, så nu kan jag både blogga och skriva in mig på mina två första kurser.

Vet inte om jag har sagt de till er i bloggen, men anledningen till varför vi flyttar till Göteborg är att jag ska börja plugga nu till hösten. Eller aah den största anledningen till varför vi flyttar hit är att vi båda ÄLSKAR Göteborg och vill bo här, i alla fall i nuläget.

Nu ska jag fixa iordning mig, diska och sedan börja gå ner mot centrum, är lite så saker jag behöver inhandla inför kvällens bullbak, mums.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *