Vi har köpt lägenhet

Okej, hur ska jag börja?!

Om exakt 11 dagar går jag in med dom första flyttlådorna genom min och Måns egna ytterdörr. VI HAR KÖPT LÄGENHET!!

Så jävla sjukt är de, kan inte fatta att det är såååå kort tid kvar tills jag ska flytta ur mitt barndomsrum på Orust, ta mitt pick o pack och dra till våran lägenhet. Det mesta är nu packat, ska ta ner mina hyllor i rummet som ska med och sedan försöka packa ner mina miljontals kläder, (sugan på en bloppis?) i två resväskor sen drar vi.

Lägenheten är en 1,5a men vi har ett sovrum, kök och vardagsrum så egentligen är det som en 2a.  Det är 3,20 m i tak och gamla plankgolv vilket jag typ älskar, dessutom är det enorma fönsterbrädor som är utav marmor, ni vet sånna där som man kan sitta i, hur nice?! Den ligger i centrala Göteborg i ett jätte mysigt område. Tio min från min skola och lätt att komma ut på motorvägen som är perfekt för Måns eftersom att han jobbar utanför Göteborg. Allt känns så bra. 11/8 är den vår.

Här kommer lite smygfoton från våran lägenhet. (ej våra möbler)

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *