i’m back

Hej på er finisar, i’m back efter en rejäl paus. Har vilat upp mig, rensat ut mina socialamedier och börjat om från ruta ett. Känns så skönt, behövde verkligen komma bort ett tag från allt.

Det är asså drygt fyra månader sen vi hördes sist, så vad har hänt i mitt liv?! Rätt mycket faktiskt. Igår fyllde jag 20 år och idag är det endast 11 dagar kvar tills jag flyttar till min första lägenhet. Jag ska bli sambo med min pojkvän och vi har köpt en 1,5 r lägenhet i Göteborg, kan ni fatta? Jag ska flytta hemifrån. (bilder på de kommer längre fram)

Vad jag har mer gjort?

I fredags var jag på Håkan med min kompis Linette, vi sjöng glatt till tolvslaget och tog oss även ett par drinkar innan, En sån mysig kväll ska man allt unna sig. 

Jag har varit med min familj i Tylösand på en lite mini semester, vi bodde på Per Gessles hotell där vi spaade, drack och åt gott. 

Det är så fint på Tylösand, långa stränder och stora sanddynor. 

Taggar
Diskutera

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *