Breaky

Godmorgon på er finisar, hoppas att ni mår  bra. Jag mår super, sitter i soffan och äter lite frukost, kesoplättar med hallon. SÅÅÅÅÅ gott är de. Idag ska jag på möte under förmiddagen därför äter jag en tidig rejäl frukost så jag vet att jag klarar mig en stund i alla fall. Senare under dagen ska jag åka till M där jag spendera min helg. Vet inte om jag kommer att blogga när jag är där, känns väldigt konstigt att ta upp kameran och fota middagen eller något liknade. Kanske sammanfattar helgen på söndag istället med ett större inlägg, vad tycker ni om de?   Recept Kesoplättar

2 ägg

2 dl havregryn

2 dl keso 

1 dl mjölk. 

Blanda i hop allt och stek på svag värme, tippa med hallon eller andra bär. 

Taggar
Diskutera

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *