Tisdagen den 14 mars 2017

 


 Godmorgon på er, hoppas allt är bra med er. Med mig är de helt okej, jag är otroligt trött känner jag bara, vi har haft lite jobbiga tider på jobbet de senaste vilket verkligen tar på en, men i dag är jag ledig vilket är skönt. Planerna för dagen är väldigt få, ska bjuda M på lunch och sen ska jag städa.

Jag har blivit så tråkig på senaste tiden, min ork sträcker sig inte långt och jag hinner aldrig med de jag tycker är kul. För tillfället så är jag en otroligt trött och stressad, börjat gråta för minsta grej. Jag är en tickande bomb som kan sprängas när som helst. Jag får bara mer och mer ångset och känner att jag är sååååå nära på att tappa de. Fan. Idag är jag inte 100.

Hela helgen har varit ett ångest moment för mig, har haft de mysigt men jag har någon typ av stress i mig som jag bara hänger mig upp på, jag står där och kan inte släppa de, som en hackande skiva.

Extremt tråkigt inlägg, men det är så här jag mår ibland och de är okej. Det är okej att må skit.


2016101707541047440_sbig


Dagens frukost, Chiapudding, grekisk yoghurt, banan och frusna hallon. Ett glas juice och en latte. 


2016101707541058381_sbig

Taggar
Diskutera

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *