Lär känna mig

Tänker att jag skulle göra en liten ”get to know me tag” nu när jag har kommit till ett nytt ställe och har fått nya läsare.

– Vad spenderar du mest pengar på i månaden? Jag lägger ju ner otroligt mycket pengar på uteliv och lyx om jag ska vara ärlig, i alla fall 3000-5000 i månaden villket jag veeet är såååå mycket pengar. Sen så lägger jag typ resten av mina pengar på ”flytta hemifrån saker” där summorna ligger runt desamma…..

Hur är du när du träffar nya människors? De första mötet är jag oftast jätte blyg, visst jag hälsar och så men jag säger nästan inget mer ände. När jag sen börjar lära känna personen så är jag mer pratsam än dom flesta, haha.

– Vad är dina planer för 2017? Mina planer är att börja plugga i älskade Göteborg, flytta hemifrån med min stora kärlek och skriva färdig en bok jag håller på med. Sen så ser jag självklar mycket fram emot att resa och bara känna på vuxenlivet ännu mer.

– Berätta tre saker vi inte vet om dig? Jag har två tår som sitter ihop, jag dricker inte mjölk och hatar smör på mackor. Jag är en serie nörd.

Taggar
Diskutera

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *